Wednesday, 5 June 2013

Dulu berdua.. kini berempat


Ahad lepas kitorg pegi hantar Tok Bah ke rumah Atok di Felda Ulu Tebrau.. Balik tu singgah tengok newborn baby my kazen pulak dekat Taman Bukit Tiram.. Time tu pun dah dekat pukul 9 mlm dah.. masing2 dah lapo dah dari siang cuma makan kat umah org keje kawen jer..

Tetiba asben cakap, "Jom kite makan kat Restoren Cik Wan.." " Eh.. dah lama kite x makan kat situ kan, teringat zaman bercinta ler tu..hehe.." Wah, dah lama giler x makan kat tempat ni.. Terkenang kembali masa zaman cintan-cintun dulu.. restoren ni antara tempat fav kitorg pegi bila kuar makan.. sebab makanannya sedap dan dekorasinye menarik..


Sempat lagi cakap ngan asben.. "Dulu kite datang sini berdua jer kan.. sekarang ni datang dah berempat pulak..hehe.." Tu nama nya ada peningkatan.. hihi

Tengok kedai tu x banyak berubah.. sama jer mcm dulu.. yg x sama cuma org nya.. asben cakap.. "Dulu ada awek2 cun yg amik order.. skrg ni yg amik order dah x cun dah"
Hahaha.. ingat lagi ko awek2 cun yg dulu tu.. sabo jer la.. Dasar lelaki mata keranjang ye, ingat ajer aweks2 cun tu yer.. haha.. sajer ler tu nak cuit2 ati ai.. x suke tau ai.. tp ada aku kesah?? dalam byk2 gadis2 cun tu pun, hanya ai pilihan ati u kan.. kan.. hahaha.. (Ayat nak sedap kan ati sendiri.. huhu..)


Kakak lentok manja.. suke tiru gaya ibu skrg ni tau.. gambar berempat memang tak dapat nak amik.. amik bertiga2 jer.. huhu.. gambar makanan lagi tak dok.. sebab time makanan sampai terus jer makan.. dah lapo kate nye kan.. x sempat nak amik gambo.. ni sempat bergambo pun sementara tunggu makanan sampai.. tp yg penting makanan kat sini tetap sedap mcm dolu3..

No comments:

Post a Comment