Deeja Cosmetic,

Jom Cantik dengan Deeja Cosmetic

February 17, 2017 Ibu Dilah 1 Comments


Assalamualaikum

Sepanjang hidup 33 tahun ni, Dilah tak pernah lagi pakai apa2 produk kecantikan.. Eh.. bukan tak pernah langsung, ada la 1-2 kali pakai tapi pakai kejap jer.. Mungkin jugak sbb Dilah takde masalah kulit muka sangat, jadi tak amik kisah sangat nak jaga kecantikan muka.. setakat pagi cuci muka guna pencuci muka.. then nak keluar rumah just pakai bedak baby jer.. hahaha.. giler sempoi kannn...


Tapi bila masuk usia 30an ni, perasan la muka macam kusam sikit.. dah naik bintik2 hitam.. tapi tu pun masih tak kisah nak jaga muka.. dalam seminggu dua ni baru la datang rasa insap sikit nak jaga kebersihan dan kecantikan muka.. hahahha... makanya mari lah try pakai produk kecantikan dari Deeja Cosmetic ni.. nape Deeja Cosmetic?? Sebab banyak sangat dengar testimoni cakap yg deeja cosmetic ni bagus sangat.. tu yg teringin sangat nak cuba...

Apa yg ada dalam set Deeja Cosmetic ni??
Ada 5 item semuanya;
✔ Sabun Pembersih Muka
✔ Krim siang
✔ Krim Malam
✔ Toner Nano
✔ Krim Nano

Masa mula-mula pakai pencuci muka deeja cosmetic ni, Dilah rasa best sangat... memang memenuhi ciri-ciri pencuci muka yg Dilah suka.. lepas cuci muka, kulit muka rasa tegang dan bersih sangat.. dah la bau wangi.. memang best sangat la...


Then, sebelum keluar pakai toner dan jugak krim siang sebagai ala-ala foundation gitewww... pakai nipis-nipis jer.. memang rasa ringan jer kat muka.. tak terasa macam ada pakai krim jer.. memang best.. then pakai la bedak sikit.. dah siap boleh keluar.. takyah nak make up2 sangat ponnn..
Malam pulak sebelum tido pakai krim malam.. dan krim nano.. senang jer kan.. proses pemulihan kulit tu akan berlaku semasa kita tido.. so jangan lupa tepek2 sebelum tido.. haha


Setelah hampir 2 minggu pakai produk ni, Dilah rasa puas hati sangat.. kali ni kena displin sikit, Dilah nak pastikan Dilah guna sampai habis... sebab sebelum ni malas nak jaga muka kan.. alang-alang dah guna ni mesti lah guna betul-betul.. kate nak jaga kecantikan kannn... hahaha..


Tak dapat cantik macam sherry ibrahim tapi dapat kulit mcm sherry pun dah bagus sangat kan.. hehehe.. Kalau korang nak try jugak, boleh contact nombor bawah ni untuk order.. 
Whatsapp : 019-694 5950

Boleh visit Instagram dan Facebook Deeja Cosmetic jugak...

IG :deeja_cosmetic_hq
Fb : Deeja Cosmetic HQ


Jom kite cantik sama-sama.. hehe 


You Might Also Like

1 comment:

  1. Sama la. Kaklong pun tak pakai skincare sebelom ni..
    Ni baru try 1 produk, dah 2 minggu tak brape ok..
    Katanya healing crisis. Ntah la.. Nak kata toxic, tak pakai prduk muka pun ada toxic juga ke..
    Nak teruskan juga sampai 30 hari.. :)

    ReplyDelete